Home » Sahabet » Umame bint Ebu As ibn Rabie r.a. – Mbesa e Pejgamberit a.s.

Umame bint Zejneb r.a. ishte e bija e Zejnebit r.a. (vajza e Pejgamberit a.s.) dhe Ebu As ibn Rabie r.a.

Pas vdekjes së tezes së saj (Fatimes r.a.) ajo u martua me Ali ibn Ebi Talib r.a.

Ajo nderroi jete në vitin 66 hixhri.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 25 other subscribers

Kurban Bajrami20/07/2021
Gezuar Bajramin