Home » Horizont

Të gjitha rreth Horizont

Image by macrovector on Freepik

JAM UNË, PETRIT, PANKREASI YT!

Petrit, unë nuk jam aq i madh sa organet e tjera si mëlçia, zemra dhe mushkëritë; është e vështirë të më vësh re shumicën e kohës. Mirëpo nuk ka...

JAM UNË, PETRIT, ZEMRA JUAJ!

Unë kam filluar të punoj muaj para se të lindësh ti. Edhe pse kam rrahur pa pushim çdo sekondë brenda, ti nuk ke vënë vesh kurrë për të gjetur se...

Nata e Beratit (Beraetit) 2023

Nata e pesëmbëdhjetë (nata që lidh ditën e 14 me ditën e 15) të muajit Shaban sipas kalendarit hënor, është Nata e Mirë e Beraetit. “Beraet” do të...

Instagram has returned empty data. Please authorize your Instagram account in the plugin settings .

Për postimet e reja

Join 40 other subscribers

Data e Rradhës

No upcoming events