Home » Lexim » Enciklopedia Sahabet » Ali ibn Ebu As ibn Rabie r.a. – Enciklopedia Sahabet

Lindi nga vajza e Pejgamberit a.s. Zejneb bint Muhammad r.a. dhe burrit te saj Ebu As ibn Rabi r.a.

Sipas studiuesve, Ai u rrit si një djalë i ri dhe rra shehid në betejën e Jermukut.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 39 other subscribers

Data e Rradhës

  • Dhjetë Ditët e Dhul Hixhes 19/06/2023 – 28/06/2023 Nuk ka ditë më të dashura se 10 Ditët e Dhul Hixhxhes, sikur një Ramazan i Vogël. Mundësit e mrekullueshme...