Home » Horizont » Shatërvani

Të gjitha rreth Shatërvani

Image by macrovector on Freepik

JAM UNË, PETRIT, PANKREASI YT!

Petrit, unë nuk jam aq i madh sa organet e tjera si mëlçia, zemra dhe mushkëritë; është e vështirë të më vësh re shumicën e kohës. Mirëpo nuk ka...

JAM UNË, PETRIT, ZEMRA JUAJ!

Unë kam filluar të punoj muaj para se të lindësh ti. Edhe pse kam rrahur pa pushim çdo sekondë brenda, ti nuk ke vënë vesh kurrë për të gjetur se...

Për postimet e reja

Join 50 other subscribers

Data e Rradhës

  • Dhjetë Ditët e Dhul Hixhes 07/06/2024 – 16/06/2024 Nuk ka ditë më të dashura se 10 Ditët e Dhul Hixhxhes, sikur një Ramazan i Vogël. Mundësit e mrekullueshme...