Home » Keni kerkuar per namazi

Rezultatet e kërkimit për -namazi


SERIA E NAMAZIT (Vaaz 2 – Pjesa 2)

Vlerësoni – Pastërtia në namaz – O ti, i mbështjellë (o Muhamed)! Çohu dhe paralajmëro! Zotin tënd madhëroje, petkat e tua pastroji. (Kur’an:...

SERIA E NAMAZIT (Vaaz 2 – Pjesa 1)

Vlerësoni – Jeta praktike është plotësuesja e jetës sipërfaqësore. Pa jetën praktike dhe pa vepra, nuk mund të jetë e gjatë jeta parimore e mbështetur vetëm në...

Namazi i Teravive

Vlerësoni Namazi i Teravive Fjala Teravih është shumësi i fjalës arabe “terviha” dhe ka kuptim “të pushosh, apo të qetësohesh”. Gjatë muajit të Ramazanit, pas namazit të...

Namazi (Shtamba e Thyer 1)

Vlerësoni 1. Veprimet duhet të jenë bartëse të kuptimeve Në lidhjen e njeriut me Zotin, kryesore është kuptimi, ndjenja dhe shpirti. Mirëpo, bartëse të tyre janë...

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up