Home » Libri i Lutjeve

Të gjitha rreth Libri i Lutjeve

Lutjet lidhur me dukurite e larta

Lutjet lidhur me dukurite e larta

Lutjet jane arma e besimtarit, me të cilën ai i mbraps kokëçarjet dhe fatkeqësitë e vendosura për të. E si të mos jetë, kur Allahu urdhëron kështu në...

Scroll Up