Shkrimi i rastit për ju:

Personaliteti i rastit për ju:

Rebia ibnu Ka’bi r.a.

Rebia ibnu Ka’bi r.a.

Rebi’a ibnu Ka’bi rrëfen në vetën e parë: Isha në moshë djaloshare atë ditë kur drita e besimit preku shpirtin tim dhe zemra ime kënaq e u qetësua...