Home » Lutje

Të gjitha rreth Lutje

Lutje me Zemër të Përthyer

اَللّٰهُمَّ يَـا مَـنْ لَا تَــرَاهُ الْعُيُونُ، وَلَا تُحِيطُ بِـهِ الْأَذْهَانُ وَالْأَبْصَارُ وَالظُّنُونُ، نَسْأَلُكَ أَنْ تُـدْخِلَـنَا فِـي...

Tesbihatet e Namazeve – Tesbihat shqip

NAMAZI I SABAHUT Pasi mbaron farzi i namazit të sabahut, thuhet: “Allâhumme entes selâm ue minkes selâm, tebêrakte jâ dhel xhelêli uel ikrâm”, dhe...

Xhevshen

    بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيم Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirëshmit Mëshirëplotit 1-10 اَللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ...

Error validating access token: Session has expired on Monday, 07-Aug-23 11:27:00 PDT. The current time is Sunday, 24-Sep-23 11:39:28 PDT.

Për postimet e reja

Join 40 other subscribers

Data e Rradhës

  • Nata e Mevludit 26/09/2023 11 Rebiul Evvel, Ditëlindja e Profetit (a.s.). Lexo...