Home » Sahabet » Abdullah bin Muhammad r.a. – Djemt e Profetit a.s.

Abdullahu thirrej ndryshe Et Tahir dhe Et Tajib, lindi pas Zejnebit dhe ndërroi jetë në moshë të vogël pas  Kasimit.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up