Home » Lutja

Të gjitha rreth Lutja

Lutje me Zemër të Përthyer

اَللّٰهُمَّ يَـا مَـنْ لَا تَــرَاهُ الْعُيُونُ، وَلَا تُحِيطُ بِـهِ الْأَذْهَانُ وَالْأَبْصَارُ وَالظُّنُونُ، نَسْأَلُكَ أَنْ تُـدْخِلَـنَا فِـي...

Tesbihatet e Namazeve – Tesbihat shqip

NAMAZI I SABAHUT Pasi mbaron farzi i namazit të sabahut, thuhet: “Allâhumme entes selâm ue minkes selâm, tebêrakte jâ dhel xhelêli uel ikrâm”, dhe...

Sahabet e Bedrit dhe Shehidet e Uhudit

O Allahu Ynë, Zot i qiejve dhe i Tokës! Hamdet e panumërta qofshin për Ty dhe salatu selamet (përshëndetjet) për Zotërinë tonë Muhammedin s.a.v. Po...

Lutje nga Kurani dhe Hadithet

Lutje nga Kurani   حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ HasbunAllahu ue ni’mel-vekil. “Neve na mjafton që kemi Allahun, Ai është...