Home » Mëso Përmendësh » Sure te shkurtera

Përmbajtja

el-FATIHA

1. el-Hamdu lil-lâhi rabbi’l-’âlemin

2. er-Rahmâni’r-rahîm

3. Mâliki jeumi’d-din  

4. İj-jâke na’budu ue İjjâke neste’în

5. Ihdina’s-sirâta’l-mustekîm

6. Sirâtal’ledhîne en’amte ‘alejhim, gajri’l-magdûbi ‘alejhim uele’d-dâl’lîn.

Kuptimi: 1.Me emrin e Allahut, të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit! 2. Çdo lavdërim i përket Allahut, Zotit të botëve, 3. të Gjithëmëshirshmit, Mëshirëplotit, 4. Sunduesit të Ditës së Gjykimit. 5. Vetëm Ty të adhurojmë dhe vetëm prej Teje ndihmë kërkojmë. 6. Udhëzona në rrugën e drejtë!

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ ﴿١ الْحَمْدُ لِلَّـهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿٢الرَّحْمَـٰنِ الرَّحِيمِ ﴿٣ مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿٤ إِيَّاكَ نَعْبُدُ وَإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿٥ اهْدِنَا الصِّرَاطَ الْمُسْتَقِيمَ ﴿٦ صِرَاطَ الَّذِينَ أَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ غَيْرِ الْمَغْضُوبِ عَلَيْهِمْ وَلَا الضَّالِّينَ ﴿٧

 

YouTube player

 

 

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Unsupported request - method type: get

Për postimet e reja

Join 39 other subscribers

Data e Rradhës

  • Fillimi i Ramazanit 23/03/2023 Kush agjëron me sinqeritet dhe duke besuar e pritur sevapet e Allahut si dhe duke falur namazin e teravisë, pastrohet nga mëkatet si të kishte lindur sot nga nëna e tij. Cka mund të bëjë për të përfituar sa më shumë prej begatisë së Ramazanit? Lexo... Pyetje-përgjigje rreth agjërimit