Home » Horizont » Shatërvani

Të gjitha rreth Shatërvani

Image by macrovector on Freepik

JAM UNË, PETRIT, PANKREASI YT!

Petrit, unë nuk jam aq i madh sa organet e tjera si mëlçia, zemra dhe mushkëritë; është e vështirë të më vësh re shumicën e kohës. Mirëpo nuk ka...

JAM UNË, PETRIT, ZEMRA JUAJ!

Unë kam filluar të punoj muaj para se të lindësh ti. Edhe pse kam rrahur pa pushim çdo sekondë brenda, ti nuk ke vënë vesh kurrë për të gjetur se...

Error validating access token: Session has expired on Monday, 07-Aug-23 11:27:00 PDT. The current time is Monday, 25-Sep-23 05:13:06 PDT.

Për postimet e reja

Join 40 other subscribers

Data e Rradhës

  • Nata e Mevludit 26/09/2023 11 Rebiul Evvel, Ditëlindja e Profetit (a.s.). Lexo...