Home » Kuran

Të gjitha rreth Kuran

Zgjohu Hero

Riosh! Mendo, një mjerim i rëndë shekullor kish rënë…Sa sëmundje pa shërim kombin e kishin zënë!Për popullin nga një vuajtjë në çdo anë, sa...

Lutje nga Kurani dhe Hadithet

Lutje nga Kurani   حَسْبُنَا اللَّهُ وَنِعْمَ الْوَكِيلُ HasbunAllahu ue ni’mel-vekil. “Neve na mjafton që kemi Allahun, Ai është...