Home » Asad

Të gjitha rreth Asad

Abdullah Ibn Xhahsh r.a.

Abdullah Ibn Xhahsh r.a.

I pari që u emërua komandant i besimtarëve. Sahabi për të cilin do të bëjmë fjalë tani kishte lidhje të ngushta me Resulullahun s.a.v.s. dhe ishte...