Home » Të ndryshme » Vlerësime Rreth Lëvizjes Hizmet (Imam Jamal Rahman)

Imam Jamal Rahman është predikues musliman nga Bangladeshi, i njohur veçanërisht për zellin e tij ndaj dialogut ndërfetar. Në këtë video ai shprehet shkurtimisht rreth Lëvizjes Hizmet (e njohur edhe si Lëvizja Gylen) dhe disa cilësi që përfaqëson kjo lëvizje.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up