Home » Të ndryshme » Shëmtia e injorancës dhe siguria e besimit

✨ Historia e dhimbshme e një babai në periudhën e injorancës dhe politeizmit. ✨ Shndërrimi i një shoqërie barbare në bashkësinë më të ndritur të njerëzve. ✨ Siguria që na jep besimi përballë situatave të vështira.
***
Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

***

🎵 Track Info:

Undertow by Scott Buckley https://soundcloud.com/scottbuckley
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream: https://bit.ly/undertow-scott-buckley
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/kJm7Zd2XJ0o

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up