Home » Ligjerata Islame » Porta e Allahut (nga M. Feth’ullah Gylen)

Një pjesë e shkurtër në lidhje me besnikërinë, devotshmërinë, vendosmërinë dhe shpresën, shkëputur nga një ligjëratë e M.Feth’ullah Gylen.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up