Home » Resulullah » Bujaria » Pagoi dyfishin e borgjit

Ai kishte marrë hua njëqind e njëzet kilogram grurë nga dikush. Kur huadhënësi i kishte nevojë për hakun e tijj , ai erdhi dhe kërkoi borxhin. Profeti Muhamed (as) i dha ekuivalentin e borxhit të tij njëqind e njëzet kilogram grur . Pastaj, ai dha një tjetër njëqind e njëzet kilogram si një dhuratë, sepse ai e kishte ndihmuar atë kur ishte në nevojë.

Për postimet e reja

Join 21 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up