Home » Resulullah » Modestia e Pejgamberit a.s.v.s. » Nuk më pëlqen të më shërbej askush

Profeti po shkonte në xhami me njërin nga shokët Amir ibn Rebia.

Këpuca ju kishte zgjidhur të Dërguarit a.s.

Amir ibn Rebia r.a. nxitoi që menjëher t’ia lidhte. Por Prefeti e pengoi dhe e lidhi vetë. Përderisa po e lidhte i tha:

‘’Nuk më pëlqen tq mq shërbej askush në punët e mija. Kjo është njëra nga ato shërbime’’.

Për postimet e reja

Join 21 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up