Home » Resulullah » Modestia e Pejgamberit a.s.v.s. » Nuk je më i fuqishem se Unë s.a.v.

Ishte përpara luftës se Bedrit testit të parë serioz për muslimanet. Në radhët e muslimaneve nuk kishte shumë deve ishte vetëm një për 3 persona.

Personat që e ndanin te jëten deve me Profetin a.s me vetë dëshirë hoqen dorë nga radha e tyre. Ata dëshironi që profeti a.s të udhëtonte vazhdimish me deve, gjë që Profeti a.s nuk e pranoi dhe tha:

“Ti nuk je më i fortë se unë. Për më tepër, unë kam nevojë për të marrë shpërblimin aq sa ju keni nevojë. “

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up