Home » Të ndryshme » Një Mëngjes Bajrami…

🥀 Një pjesëz prekëse e një ligjërate të mbajtur gjatë një mëngjesi bajrami të vitit 1975, ku flitet rreth ndjeshmërisë ndaj gabimeve dhe mangësive tona, rreth rëndësisë së drejtimit kah Zoti, rreth qëndrueshmërisë së ndjenjave dhe besimit tonë.

🥀 Një shprehje emocionuese e shqetësimit, brengës dhe vuajtjes së një zemre besimtare për shkak të mundësive shumë të kufizuara të njeriut për të kryer ashtu si duhet adhurimet ndaj Zotit.

🥀 Një tronditje për të sjellë në vete një brez që i ka harruar dhe i ka lënë mënjanë vlerat e larta të besimit Islam…

🥀 Një lutje, një shpresë për fitimin e mëshirës dhe faljes hyjnore, për hir të drithërimave të sinqerta të zemrës në një mëngjes bajrami…

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up