Home » Të ndryshme » NJË FRYMË

* Në këtë rrugë të profetëve, askush nuk ka mbetur i paprekur nga vuajtjet.

* Vetë Profeti Muhammed, 18 vite nga 23 vitet e periudhës së Tij të profetësisë, i kaloi vetëm me vuajtje.

* Kur’ani thotë: “Iu thafshin duart Ebu Lehebit!”
Dhe vërtet, t’u vijë turp gjithë Ebu Lehebëve të çdo epoke, atyre që torturojnë njerëz dhe keqtrajtojnë besimtarët…

* Njerëzit e mëdhenj gjithnjë kanë vuajtur. Kanë vuajtur në raport të drejtë me madhështinë e tyre. Vuanin, por nuk ankoheshin kurrë… Gjithnjë bënin durim…

(Fragment i shkëputur nga video me titull “A është ndëshkim çdo vështirësi?”, e datës 25 Shkurt 2019, pjesë e serisë “Melodi e Zemrës”)

* Ndiqni linkun për videon e plotë:

***

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up