Home » Të ndryshme » Muaji i Bekuar i Ramazanit

Në Xhennet është një portë e quajtur Rejjan.
Agjëruesit do të thirren prej asaj dere dhe kush është prej agjëruesve do të hyjë në Xhennet prej saj. Dhe kush hyn prej asaj dere, nuk do të ketë më etje përgjithmonë. (Profeti Muhammed – Paqja Qoftë Mbi Të)

Na ndiqni:
https://www.instagram.com/dritaterruges
https://www.facebook.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up