Home » Të ndryshme » Mirësjellja dhe Urat mes Zemrave (M.F.Gylen)

– Ashtu siç është një gjynah (mëkat) i madh të hapësh humnera mes muslimanëve, po aq vepër e mirë është edhe mbyllja e një humnere të tillë.

– Kush shkon i pari për të tejkaluar këtë humnerë që është hapur, edhe pjesa më e madhe e sevapit (shpërblimit) do t’i jepet atij.

– Cilësia dalluese e myslimanit është bujaria.

– Ka rrugë nga zemra në zemër…

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up