Home » Rrëfime / Ngjarje » MËSIMI I MARRË NGA NJË MACE

Një tregim i shkurtër që tregon se si njeriu, edhe nga një krijesë si macja, mund të mësojë shumë në lidhje me besnikërinë, durimin dhe përkushtimin që duhet treguar në portën e Zotit.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up