Home » Të ndryshme » Mëshira (Porta e Së Fshehtës – Serial Me Titra Shqip)

Aishe është një grua zemërmirë, e cila pavarësisht sëmundjes apo pamundësisë financiare, asnjëherë nuk resht së bëri vepra të mira. Si do shpërblehet dhembshuria dhe mëshira e saj?

*Seriali “Porta e Së Fshehtës” na jep në çdo seri nga një mësim me vlerë nëpërmjet ngjarjeve të mistershme që tregon.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up