Home » Të ndryshme » Melodi e Zemrës 14 – Të mos trysnohesh prej aktualitetit

Një njeri që ngelet nën ndikimin e ngjarjeve të përditshme, atëherë fillon të mos ketë dot vetë ndikim mbi to, shprehet mendimtari Fethullah Gylen. Duke u futur thellë në shkaqet dhe pasojat e këtyre ndikimeve, ai na jep disa mësime tejet të vyera brenda këtyre minutave të kësaj melodie.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up