Home » Të ndryshme » Laji Llogaritë që në Këtë Botë!

Një pjesë e shkëputur nga një ligjëratë e M.Fet’hullah Gylen, në lidhje me vetëdijen që duhet të ketë besimtari për llogaridhënien në botën tjetër dhe se si ai duhet të jetë i pregatitur që në këtë botë…

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up