Home » Të ndryshme » KURBAN BAJRAMI (kuptimi, ajetet Kur’anore dhe dobitë e tij)

– Çfarë është Kurban Bajrami?
– Ç’kuptim ka fjala “kurban”?
– Çfarë simbolizon kurbani i besimtarit?
– Cilat ajete Kur’anore e urdhërojnë prerjen e Kurbanit?
– Si duhet festuar Kurban Bajrami?
– Cilat janë dobitë e Kurbanit?

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up