Home » Të ndryshme » Koha e namazit | Film Islam me titra shqip

“Porta e Fshehtësisë” sjell episode të bazuara në ngjarje të jetuara, të cilat na ndihmojnë ta shohim jetën nga një tjetër këndvështrim dhe na e zgjerojnë horizontin.

Shikim të këndshëm!

Film Islam me titra shqip.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up