Home » Kiameti i Vogel » Kiameti i Vogel – Tradhtia – Koprraci │Film Islam me titra shqip

Kiameti i Vogel

Nëse kishit kuptuar se jeni duke përjetuar orët tuaja të fundit, çfarë do të përpiqeni të ndryshoni në jetën tuaj? është një nga misteret më të mëdha të jetës. Atyre që koha ju ka pakësuar, ata që mbajnë llogaritë e papara në qafat e tyre … Kiameti i çdo personi fillon kur ai të vdesë. Jeta përtej vdekjes portretizohet në një mënyrë kaq të mrekullueshme për herë të parë në televizionin. Kiameti i Vogel, tani si seri e përkthyer në gjuhën shqipe tek Busulla e Zemrës…

Pjesa 11

Shokët te vdiqën por ti i mbylle sytë

Lulet (vdesin) thahen, ti nuk i sheh!

Gjësendet vdesin, ti nuk i sheh!

Kafshët vdesin, ti nuk i sheh!

Njerëzit vdesin, nuk i sheh!

Dhe pastaj edhe ti do te vdesësh,

Por puna do te jete me se e kryer Abdullah

Çka do te thonë te gjitha këto?

A e din Abdullah se sa bote kane hyre ne këto varre?

Tani te erdhi radha edhe ty dhe po te troket ne dere

Gjethi yt është lënë ne poste Abdullah

Shiko t’i mbyllesh llogarite para se te te mbaroje koha

Mos shko me llogari te pambyllura

 

Falënderimet qofshin për ty O Zoti im

Falënderimet qofshin për Ty

Falënderimet qofshin për ty Zoti im

Zoti im, ma mundëso ta kem fundin e mbarë!

Mos na merr neve përballë Teje me n ndaj robit Tënd

 

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up