Home » Të ndryshme » Jeta jonë shpirtërore gjatë Bajramit (M.Fet’hullah Gylen)

– Cili është bajrami i vërtetë i besimtarit?
– Cila është marrëdhëna e engjëjve me njerëzit?
– Ndërkohë që engjëjt janë shumë të lidhur pas një besimtari të vetëm, sa të lidhur janë ata me besimtarët që bashkohen nën një vepër dhe ideal të përbashkët?

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up