Home » Të ndryshme » HOXHA në lagjen e gangsterëve! | Film Islam me titra SHQIP

Historia e një imami të sapoemëruar në një xhami të braktisur në një lagje ku bëhen shumë krime.
Ai do të duhet të merret me mafien vendase ndërsa përpiqet të fitojë zemrat dhe mendjet e njerëzve.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up