Home » Të ndryshme » GJYKATËSI (Filmi “Reis Bey” me titra shqip)

Gjykatësi, një njeri për të cilin profesioni dhe drejtësia janë gjithçka, zbaton gjithnjë parime të pamëshirshme teksa jep vendime rreth kriminelëve. Por në një seancë gjyqësore përballet me një të pandehur i cili do t’i ndryshojë jetën.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up