Home » Resulullah » Bujaria » I gjithë qumështi për mysafirin

Një mysafir nga larg e kalonte natën në shtëpinë e Profetit Muhamed a.s. Në shtëpin e të dërguarit  ishte vetëm pak qumësht dhie për darkë. Të gjithë qumshtin e piu mysafiri. Profeti Muhammed a.s dhe familja e tij e kaluan natën të uritur pasi që nuk mbeti asgjë për ta. Madje ata nuk u ankuan.

Për postimet e reja

Join 21 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up