Home » Të ndryshme » FRYMË IDEALESH TË LARTA

🌱 Rruga e shpëtimit nga rrjeta e egoizmit dhe nga rreziku i shndërrimit në njerëz egoistë qëndron në përqafimin e një ideali të lartë, dhe ideali më i lartë është të fituarit e kënaqësisë së Zotit.

🌱 Fjalët kanë ndikim në zemrat e të tjerëve vetëm kur ato mbështeten nga qëndrimi, sjelljet dhe veprimet tona.

🌱 Me lejen e Zotit, një ditë gjithë bota do t’ua hapë portat këtyre zemrave. Ju jeni lidhur pas një gjëje të atillë, sa gjithë botët nuk kanë asnjë pikë vlerë para kësaj.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up