Home » Të ndryshme » FRYMA E PARANOJËS

Shkëputur nga video me titull “Kalbëzimi, Tiranët dhe Paranoja,” e datës 21 Janar 2019, pjesë e serisë “Melodi e Zemrës.”

Videon e plotë mund ta shikoni duke ndjekur linkun:

***

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up