Home » Të ndryshme » FRYMA E ORTAKËRISË SHPIRTËRORE

🤲 Lutjet e përbashkëta në përputhje me parimin e “bashkimit të veprave shpirtërore” janë një trampolinë për t’u lartësuar në jetën e shpirtit dhe zemrës. Gjithkush që përfshihet në një lutje dhe përgjërim të tillë të përbashkët, kushedi se nga ç’burime parajsore do pijë në botën tjetër!…

🤲 Njeriu nuk duhet të ndahet kurrë nga lutjet e përbashkëta. Në çastet e lehtësimit duhet të jetë burim zelli për të tjerët, ndërsa në çastet e uljeve dhe ngushtimeve shpirtërore duhet të fluturojë me flatrat e miqve të tij. Por sidoqoftë, duhet gjithnjë të përpiqet ta tejkalojë lodhjen e rrugës nëpërmjet lutjeve dhe përgjërimeve…

Fragment nga video “Ortakëria Shpirtërore dhe Përgjigja Hyjnore”.
Videon e plotë mund ta ndiqni në linkun e mëposhtëm:

👉 https://www.youtube.com/watch?v=AuaS5l6yF4U

***

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up