Home » Të ndryshme » FRYMA E MOBILIZIMIT

Shkëputur nga video “Femra, Hizmeti, Integrimi dhe Muret ndaj Asimilimit” e datës 26 Gusht 2019, pjesë e serisë “Melodi e Zemrës”, të cilën mund ta ndiqni të plotë nëpërmjet linkut: https://youtu.be/l2zllpAljT4

🌱🌱🌱

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up