Home » Të ndryshme » FRYMA E DRITËS SË BESIMIT

Zoti është Ndriçuesi i Përhershëm i qiejve dhe tokës. Ai është Burimi i dritës. Prandaj, kur njeriu e humb lidhjen dhe marrëdhënien me Zotin ,ai nuk humb thjesht një dritë, por humbet çdo dritë.

***

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up