Home » Të ndryshme » FLUTURA (Filmi KELEBEK me Titra Shqip)

Të brengosur nga lufta në Afganistan, Jusufi dhe disa shokë të tij vendosin të shkojnë atje për t’u ardhur në ndihmë njerëzve në mënyra të ndryshme. Mes të tjerëve, ata njohin atje një djalosh që do ndryshojë krejt rrjedhën e ngjarjeve në botë.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up