Home » Të ndryshme » Fjala e Plotë e Dëshmisë

Pa dyshim, besimi në Zot është burimi i lumturisë së njeriut. Por për aq kohë sa, krahas besimit në Zot, njeriu nuk beson edhe tek i Dërguari i Tij, atëherë ai është i destinuar të jetojë i shastisur dhe i përhumbur.

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up