Home » Të ndryshme » FEMRA, HIZMETI, INTEGRIMI dhe MURET NDAJ ASIMILIMIT (Melodi e Zemrës – 26 Gusht 2019)

🌱 Të gjithë shpirtrat e vetëdedikuar dhe të përkushtuar duhet t’i shërbejnë fesë me një shpirt mobilizimi, pa dallim gjinie.

🌱 Nuk duhet të gabojmë në mënyrën e të shprehurit!

🌱 “Ndiej brengën e të gjithëve!…”

🌱 Edhe një herë durim aktiv…

🌱 Si rrjedhojë e kushteve, rrethanave dhe nevojave të sotme, duhet të përqëndrohemi sërish në burimet tona të të ushqyerit të botës shpirtërore.

🌱 Integrimi dhe muret mbrojtëse ndaj asimilimit

(Nga video “Femra, Hizmeti, Integrimi dhe Muret ndaj Asimilimit” e datës 26 Gusht 2019, pjesë e serisë “Melodi e Zemrës”)

🌱🌱🌱

Na ndiqni:

https://www.youtube.com/dritaterruges

https://www.facebook.com/dritaterruges

https://www.instagram.com/dritaterruges

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up