Home » Resulullah » Bujaria » E kemi të gjithën…

Hz. Aisha r.a transmeton: Një ditë therëm një dele dhe shpërndam të gjithë mishin e saj, përveç një kofshe të vetme. I Dërguari i Allahut pyeti:

“Çfarë ke bërë me dele?” I thashë atij se ne i kemi shpërndarë të gjitha, përveç një kofshetë vetme.

Ai tha: “O Aisha; duket se ne kemi të gjithën përveq asaj kofshe.

Për postimet e reja

Join 21 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up