Home » Resulullah » Bujaria » Cfarë triko e mirë

Një ditë, një grua muslimane i dha atij një triko që e kishte thurur veten si një dhuratë. I Dërguari i Allahut ishte ulur me xhaketën e tij të re në mesin e shokëve të tij në xhami. Një nga miqtë e tij e pëlqente atë triko aq shumë dhe duke marrë kurajo nga bujaria e mirënjohur e Profetit Muhamed (as) dhe e pyeti;

“O i Dërguar i Allahut! Çfarë triko e bukur është! A do të më jepni mua si dhuratë? “Profeti Muhammed (as) e hoqi trikoin e tij dhe ia dha atij pa thënë asgjë dhe pa treguar ndonjë pakënaqësi.

Për postimet e reja

Join 21 other subscribers

Ramazani 2021

13/04/2021
Scroll Up