Home » Rrëfime / Ngjarje » Besnikëria Ndaj Fjalës së Dhënë (Histori e Shkurtër)

Historia e Kalifit Omer me tre të rinjtë, histori rreth besës, besnikërisë dhe mëshirës…

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up