Home » Rrëfime / Ngjarje » BESIMTARI FAL VRASËSIN E GRUAS SË TIJ…

Farid Ahmed i mbijetoi sulmit terrorist në Christchurch, në Zelandën e Re, por bashkëshortja e tij ra viktimë e vrasësit. Ajo u qëllua për vdekje, teksa vraponte drejt xhamisë për të shpëtuar bashkëshortin e saj, i cili ishte në karrige me rrota. Ky i fundit shprehet se e ka falur vrasësin dhe se lutet për të.

ISLAMI është PAQE

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up