Home » Ligjerata Islame » Bajrami i Ndrydhur (M. Fet’hullah Gylen)

Përshtypjet dhe përjetimet e të nderuarit Fet’hullah Gylen në lidhje me Bajramin, Arafatin, lutjet në këto ditë dhe gjendjen e muslimanëve në Siri e Turqi.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up