Home » Rrëfime / Ngjarje » Anija e Mbytur (Rrëfenjë e Shkurtër)

“Anija e Mbytur” është një histori e shkurtër që jep mesazhin se njeriu nuk duhet ta humbasë asnjëherë shpresën dhe besimin, pavarësisht vështirësive me të cilat përballet.

Print Friendly, PDF & Email
Scroll Up