Home » Të ndryshme » Allahu i do ata…

Një përmendje e shkurtër dhe emocionuese e ajetit 54 të sures Maide në Kur’an, shkëputur nga një ligjëratë e M.Fet’hullah Gylen…

“…Allahu do të sjellë një popull (bashkësi) që Ai i do dhe ata e duan Atë…”

Shto koment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Për postimet e reja

Join 22 other subscribers

Scroll Up